Регіна Тодоренко розповів про те, яким працівником вона є. Відповідний пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільш відома як ведуча телепередачі " Орел і решка "на російському телеканалі" П'ятниця " любить радувати свою аудиторію в соцмережі Instagram, де за нею стежать понад 8 мільйонів шанувальників цікавими публікаціями з особистого і творчого життя.

7 листопада українська телеведуча опублікувала пост в Instagram, в якому розповіла про свою допитливість в роботі. За словами Регіни Тодоренко, вона відрізняється допитливістю і шкідливістю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"емоційна, допитлива, вимоглива, часом шкідлива! Весь час виправляю сценарії, а цього дико не люблять редактора. Найчастіше Я все переінакшую, умовно, транспоную під зручну собі тональність. Можу прийти на майданчик, віднімати сценарій і з дозволу режисера запропонувати десяток варіантів здійснення. Терпіти не можу таких людей", - повідомила вона.

Проте вона відзначає свою команду, яка готова йти на компроміс з телеведучою.

"добре, що команди, з якими я співпрацюю, - дуже гнучкі і готові до будь - якого прояву творчості", - повідомила вона.

Знай.uа нагадує, як Регіна Тодоренко відірвалася в компанії чоловіків без Влада Топалова: без сім'ї веселіше

Як раніше повідомляв Знай.uа Регіна Тодоренко заговорила про свою залежність, довелося їхати до Туреччини: "за 9 років..."

Також Знай.uа писав: Регіна Тодоренко з "Орла і Решки" покинула чоловіка з дитиною в День батька: "Мама полетіла".