Андре Тан назвав найпотворніший колір у світі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Український модельєр і дизайнер, а також власник популярної торгової марки ANDRE TAN є популярною особистістю в нашій країні. На у нього є величезна армія шанувальників. Зокрема на його офіційній Instagram-сторінці двісті сорок сім фоловерів, які активно лайкають і коментують кожен його пост. З шанувальниками Андре Тан ділиться різноманітними новинами зі світу моди.

5 листопада він опублікував фотографію з Парижа. У підписі до неї він розповів про найпотворніший колір у світі. Він зазначив, що таке дослідження зробили австралійські маркетологи.

"І вони впоралися! Самим потворним кольором в світі був визнаний Pantone 448 C. Люди, вперше бачили його, описували колір як відштовхуючий, жахливий, брудний, У деяких він навіть асоціювався зі смертю. Перегорніть карусель і переконайтеся самі! Особисто у мене він асоціюється з болотом і брудом, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

При цьому фоловери з ним не погодилися.

"Нормальний колір....тренчкот шикарно виглядає в такому кольорі. Як для мене це не самий відштовхуючий колір"; " Просто болотний колір) зараз він в моді☺️"; " А мені він дуже подобається ) гарний колір), - повідомляють вони.

Знай.uа нагадує: Андре Тан показав українкам, які модні правила можна порушити: "експериментуйте"

Як раніше повідомляв Знай.uа: Андре Тан показав ідеальний літній одяг: "не маєте права виходити з дому"

Також Знай.uа писав: Андре Тан розповів українкам, як вибрати якісний одяг з кашеміру: "навіть не вказується в складі"