Світлана Лобода розповіла про зйомка її останнього кліпу. Відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Світлана Лобода-одна з найбільш популярних українських співачок. Це може довести популярністю в соціальних мережах. У частотності, на її офіційній Instagram-сторінці близько 7,9 мільйона чоловік фоловерів, а на Фейсбук-групі - близько 451 тисяч.

На початку жовтня українська співачка презентувала свій новий хіт-ліричну пісню Americano. А вже 1 листопада на ютуб-сторінці дівчини вийшов кліп на дану пісню. Зроблений він в чорно-білому форматі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

7 листопада на своїй Instagram-сторінці Світлана Лобода розповіла, чому вибрала дане рішення.

"Мені подобається чб і я дуже люблю плівку. Формат 16мм надає особливу художність кожному кадру, і виникає відчуття, що ти дивишся кіно, в якому немає дублів, де все відверто, і де раптово обривається плівка, а ти чекаєш продовження...",- повідомила вона.

Нагадаємо, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно.

Також ми повідомляли, 44 тисячі за гектар: українська земля подорожчала вдвічі, і це не межа. Вартість одного гектара землі в нашій країні збільшилася вдвічі щодо попередніх розцінок

Також Знай.uа писав, екс-продюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарна"