Учасниця проекту "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук стала блогеркою, і цього разу вона вирішила продемонструвати шанувальникам своє нове волосся, і заговорила про проведення часу з потрібними людьми.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина дає поради стосовно вибору другої половинки, і просто показує своє життя.

Цього разу Анастасія Покрищук зустрілася зі своїм майстром по волоссю, якому довіряє найдорожче - свою голову. По всій видимості вони хороші подруги, і коли дівчина приходить на процедури, вони весело проводять час.

"Ми такі а❤️*нн* люблю веселих людей @sabbismile ❤ ️ 💦 💦 💦 💦 💦 💦 І весела і хороша і волосся х ❤ рачить ідеальне🥰 сьогодні у мене був ботокс для волосся, ідеальна процедура, для тих у кого у вологу погоду п❤️зда на голові 😏 " - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На ролику показано волосся Анастасії після процедури, і коли майстер починає її гладити, то блогерка починає кричати.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають.

"😍 😍 😍такі класні🔥❤️❤️";

"Терміново екзорциста 🤢";

"🔥🔥🔥🔥🔥";

"🙌";

"Блін, так хотілося б познімати з тобою відео😇було б класно😊";

"Це п * * датенько🔥 😍";

"🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢";

"🔥".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що перероблена пацанка Анастасія Покрищук показала себе без макіяжу і фільтрів

Раніше повідомляли, ппацанка Покрищук затягла в авто свого єдиного

Також, пмолода пацанка Анастасія Покрищук у чорному міні нарвалася на критику після пластики