На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української блогерки, яка стала зіркою інтернету завдяки своїй епатажній зовнішності і безлічі пластичних операцій, Анастасії Покрищук, з'явився новий відеоролик.

Судячи з геолокації і написів в магазині, Анастасія Покрищук зараз знаходиться в столиці Туреччини – в Стамбулі.

На цей раз епатажна Покрищук з яскраво-рожевим волоссям в строкатому чорно-білому светрі і чорних лосинах танцює посеред супермаркету і співає під чужу фонограму. Вона котить перед собою візок з товарами, підстрибує і зухвало крутить стегнами. Навколишні її покупці озираються на українську блогершу з відвертим нерозумінням в очах.

"Ну шо, як твої справи?", - підписала сама Анастасія Відеоролик.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Думки коментаторів з приводу того, що відбувається в кадрі розділилися. Одні в захваті від образу самої переробленої з Пацанок, а інші не зрозуміли, що ж відбувається і навіщо вона бентежить оточуючих своєю поведінкою.

"Турки в шоці", "Настя шикарна!", "Ззаду ніндзя небезпечна", "Ззаду люди очей відірвати не можуть, ось так кайф від життя ловіть«, "Танці одні і ті ж", "Заводна", - пишуть шанувальники Покрищук.

Анастасія Покрищук, instagram.com/_just__queen_
Анастасія Покрищук, instagram.com/_just__queen_

"Що це?", "Де сенс?", "Як жук палочник", "Заїла пісня?", "Потрібно щось нове розучити, одні й ті ж танці майже на всіх відео", - не вгамовуються ті, кому така поведінка не до смаку.

Нагадаємо, що перероблена пацанка Покрищук розповіла про стосунки з одруженим і "нової" грудей

Як повідомляє портал Знай.uа перероблена "пацанка" Покрищук показала, як правильно використовувати швабру

Також Знай.uа писав, що перероблена "пацанка" Покрищук розповіла про таємні бажання