Співачка Lida Lee поділилася кількома знімками з "Танців з зірками", поцікавившись у своїх шанувальників, який образ їм більше до душі. Виконавиця порадувала своїх читачів у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить вже більше 65 тисяч осіб.

«А ми що, так і не зробили з вами другу частину битви образів з проекту @tanci1plus1? Давайте це терміново виправляти і вибирати, який на вашу думку образ переміг! Драйв і сальса, пристрасть і пасадобль, або дивацтво і самба?", - запропонувала вона читачам сторінки.

На знімках вона з партером в різних образах на паркеті популярного танцювального шоу.

Скрін, Instagram Lida Lee
Скрін, Instagram Lida Lee

"Адамси однозначно», "Як же вас не вистачає в танцях!", "Складно вибирати, все було круто", " я обожнюю Адамсів, але подобаються всі!", "Я так за вами сумую!", "Я дико люблю ефір з сальсою, тому я за кобру і кіски (і у мене якраз з цього образу шматочок є ахах)», - відзначають шанувальники співачки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Скрін, Instagram Lida Lee
Скрін, Instagram Lida Lee

Особливу любов публіки заслужили образи брата і сестри зі знаменитої "сімейки Адамсів".

"Сімейка Адамсів на висоті! У самбі- бешкетниці ви самі ті! Цей танець однозначно перемагає! Лідочка! Вас з Льошею явно не вистачає! На танцполі славно запалювали! Стан - перебуваю в печалі. Неперевершені! Обох обожнюю! Люблю! Цілую! Міцно обіймаю!", "Сімейка Адамсів - це був супер-топ! Крім красивої хореографії, мені дуже сподобалася ваша акторська робота!", - додають захоплені фанати.

Скрін, Instagram Lida Lee
Скрін, Instagram Lida Lee

Нагадаємо, Lida Lee натякнула на відносини з партнером по "танцям з зірками" - "Пішли, полежали..."

Як повідомляв Знай.ua, Melovin поскаржився на Ілону Гвоздьову після скандалу на "Танці з зірками": "чекали її по 6 годин..."

Також портал Знай.ua писав, що Melovin показав, на що готовий піти заради перемоги на "Танці з зірками": "Шибениця для конкурентів". Співачку Alyona Alyonа зацікавила Шибениця в гримерці артиста, але той пояснив її наявність.