Українська телеведуча, співачка, ведуча телепередачі "Орел і решка" на російському телеканалі Регіна Тодоренко повідала зворушливу історію кохання її бабусі і дідуся. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежать понад 8 мільйонів шанувальників.

«Перемогти рак їй так і не вдалося. Простий амбітний хлопець з села Олексіївка і дівчина з Одеси зустрілися в санаторії, де він підробляв охоронцем, а вона відпочивала по путівці від нафтобази. Вона спускалася по сходах, несучи в руках кефір і булочку для сусідки, а він набрався сміливості і жадібно поглядом впивався в її красиві довгі ноги. Одружилися, дві прекрасні дочки", - почала розповідь дружина співака Влада Топалова.

Регіна Тодоренко, фото з Instagram
Регіна Тодоренко, фото з Instagram

Її бабуся працювала Ревізором аптекоуправління. Дідусь практикував щелепно-лицьову хірургію, а після став завідувачем стоматологічної клініки.

Ще дітьми вони пережили Велику Вітчизняну війну, голод 46-го року, а дорослими - вторгнення в Чехословаччину 1968 року, Чорнобиль (дідусь лікував жертв аварії), перебудову і навіть науково-технічний прогрес.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"40 років вони йшли рука об руку, плече до плеча, підтримуючи один одного у всьому, хоч і частенько ми, будучи маленькими дітьми, ставали свідками італійських пристрастей і гучних скандалів, але вони все одно мирилися, тому що любили один одного», - зазначила Тодоренко.

Бабусі не стало 8 лютого 2003 року.

"Він, виснажений жорстокою боротьбою з онкологією, довго ще не міг повірити, що в цьому бою програв. Кожен день він ходив на кладовище кілька років поспіль, ніби сподіваючись, що вона повернеться і забере його з собою. Але у неї були інші плани. Вона хотіла бачити його живим, як би він не противився. У цьому царстві безмовності і умиротворення він посадив дерево, яке поливав своїми сльозами. За 20 років воно стало неосяжним. Для нашої сім'ї це дерево-символ вічної любові між двох світів. Бажаю всім нам зуміти любити так само, як мої бабуся і дідусь», - підсумувала вона.

Скрін, Instagram Регіна Тодоренко
Скрін, Instagram Регіна Тодоренко

"До сліз, дуже сильна історія", "Дуже зворушливо, історія про справжнє кохання. Дааа, нам всім є, до чого прагнути", "Читала історію ваших дідуся з бабусею - так зворушливо, до сліз», - пишуть в коментарях зворушені шанувальники.

Знай.uа нагадує, як Регіна Тодоренко відірвалася в компанії чоловіків без Влада Топалова: без сім'ї веселіше

Як раніше повідомляв Знай.uа Регіна Тодоренко заговорила про свою залежність, довелося їхати до Туреччини: "за 9 років..."

Також Знай.uа писав: Регіна Тодоренко з "Орла і Решки" покинула чоловіка з дитиною в День батька: "Мама полетіла".