Стало відомо про те, що в мережі з'явився постер нового фільму "Людина-павук: Немає шляху додому". Картина буде присвячена мультивселенним, і фани очікують там появи старих головних героїв.

Автори кінокоміксу представили постер майбутнього "Людини-Павука" в соціальних мережах, в черговий раз зробивши акцент на наслідках появи мультивсесвiту.

На постері, який опублікувала компанія Sony можна споглядати щупальця доктора Октавіуса, і зіграє його актор Альфред Молін, який раніше вже брав участь в даній картині. Крім того, можна помітити Гобліна з першого фільму Сжма Реймі, і грав його Віллем Дефо, але, при цьому поки що не тоншає, чи повернеться він до цього образу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Режисером цієї частини став Джон Уоттс, який до цього знімав інші фільми з Людиною-павуком з Томом Холландом у головній ролі.

До слова, так як картина присвячена буде мультивсесвiтам, то фанати очікують, що там з'являться актори, які граються Людиною-павуком, а саме - Тобі Магуайр і Ендрю Гарфілд. У трейлері їх не було, але, є ймовірність, що це зроблено для ефекту несподіванки.

В українських кінотеатрах фільм почнуть показувати вже з 16 грудня.

"Цей фільм підірве вам мозок. Вірте мені!"- прокоментував постер головний актор фільму Том Холланд, який став вельми популярний у всьому світі після виходу першої картини.

Нагадаємо, шедевр з вадами: що хорошого і поганого в "Веномі 2" з чудовим Томом Харді

Раніше повідомляли, що члени королівської сім'ї стануть героями мультфільму

Також, звсюдисущий фільм "Мисливці за привидами" спіймали за дивним заняттям