Відома українська артистка Анастасія Приходько, яка на початку цього року заявила, що повертається на сцену після перерви через політичну діяльність, зізналася, коли і за якої причини кинула палити.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у соцмережі instagram. За її особистим блогом слідкують трохи більше ніж 100 тисяч фоловерів.

Анастасія приходько розповіла, що позбулася згубної звички під час одного з найбільш складних періодів свого життя – коли займалася політичною діяльністю. Нагадаємо, що в 2018 році співачка оголосила про завершення своєї музичної кар’єри та пішла у політику – приєдналася до однієї з політичних партій і була зареєстрована кандидатом на виборах до Верховної Ради.

"На моє глибоке переконання , політик ПОВИНЕН подавати приклад. Я намагалася тримати планку і бути гідною", - написала співачка у соцемережі.

Анастасія Приходько, .instagram.com/prykhodko_official
Анастасія Приходько, .instagram.com/prykhodko_official

Анастасія Приходько також додала, що то був складний період у житті, який їй хочеться забути, адже "у боротьбі з повітряними млинами нема переможців".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Цієї теми тут більше ніколи не буде, але я сказала відверто. Тож, дякую цьому періоду життя! Я стала більш здорова. Шукаємо в усьому плюси»", - підсумувала вона і закликала шанувальників поділитися своїми історіями про відмову від паління у коментарях.

Варто відзначити, що співачка не перший раз розповідає про спроби кинути палити, вона уже писала в соцмережах про власну боротьбу зі звичкою раніше. За її словами, відмова від сигарет давалася нелегко. "Все іде добре, але я ще дуже зла і нервова", - розповідала Анастасія Приходько в instagram у той час.

Анастасія Приходько, .instagram.com/prykhodko_official
Анастасія Приходько, .instagram.com/prykhodko_official

Знай.ua нагадує: Катерина Репяхова та Анастасія Приходько поскаржилися на відсутність весільної сукні: "Уявіть, проспали..."

Як раніше повідомляв Знай.ua: Анастасія Приходько поскаржилася на розкосі очі і подвійне підборіддя: "Це не жир"

Також Знай.ua писав: Заміжня Анастасія Приходько показала недитячі ігри з Олегом Машуковським: "Боляче, відстань"