Українська співачка Анастасія Приходько, яка була суддею на шоу "Співають всі" на каналі "Україна", частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч чоловік.

Зараз виконавиця поговорила на тему комплексів і задалася питанням — чи існують люди без цих "проблем". І згодом сама на нього відповіла, вважаючи, що таких на Землі немає.

Анастасія Приходько, instagram.com/prykhodko_official
Анастасія Приходько, instagram.com/prykhodko_official

"Я себе дуже люблю і приймаю такий, як є. Але, хіба може бути жінка задоволена собою завжди?😅 Ось мій комплекс це вузькі очі і друге підборіддя, з яким я борюся все життя так, як це не жир, а генетична особливість комплекс Комплексую з-за очей, тому, що при будь - якій посмішці мої очі геть зникають і їх не видно😅🙈", - пише вона в публікації.

Але після цього Анастасія Приходько зізналася, що варто їй тільки надіти кімоно, відразу приходить заспокоєння після спогадів про дідуся японця. А ось друге підборіддя знаменитість хоче прибрати, задіявши косметологів, але під ніж лягати вона не буде.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Анастасія Приходько, кадр з відео
Анастасія Приходько, кадр з відео

"47 років. Комплексів ніяких🙈", "Комплексів сила-силенна: я в свої 29 низька зростанням (159 см), ваги додати не можу, ніяк не встигаю зайнятися собою", "Я думаю, що комплексів не може бути у людини, коли у нього чиста душа, світлі думки, і він індивідуальний", - залишили користувачі в коментарях.

Нагадаємо, заміжня Анастасія Приходько показала недитячі ігри з Олегом Машуковським: "Боляче, відчепися"

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Репяхова та Анастасія Приходько поскаржилися на відсутність весільної сукні: "Уявіть, проспали..."

Знай.ua писав, Анастасія Приходько поклала "на лопатки" "Ревізора" Філонову завдяки "Грі в кальмара"