В українській столиці жорстко побили музичного продюсера і композитора Миколи Журавльова. В українському шоу-бізнесі Колю знають, як автора, який працював з російською співачкою Ольгою Бузовою, Ханною і групою КУРГАН feat Agregat.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Миколи в мережі Instagram.

Публікація Миколи Журавльова, скріншот: Instagram
Публікація Миколи Журавльова, скріншот: Instagram

Також Микола написав музику і зробив аранжування для останнього хіта групи KAZKA "М'ята". За словами Журавльова, на нього напали в його під'їзді.

При цьому він зазначив, що хірург сказав, що з такими травмами зазвичай в лікарню приїжджають вже в комі. Музичний продюсер також звернувся з проханням про допомогу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я був побитий у власному під'їзді. Хірург сказав, що з такими травмами зазвичай в лікарню приїжджають вже в комі. Але ми з Діаною ще 12 годин після травми їздили по всьому Києву робили обстеження, комп'ютерну томографію і все інше. У мене перелом черепа, перелом носа, шви на бороді і я погано бачу одним оком.

Пару годин тому пройшла операція з видалення пошкоджених кісток черепа. Через місяць потрібна операція по впровадженню в голову пластини. Ніколи вас ні про що не просив, але якщо є можливість допомогти, буду дуже вдячний: 5375411404848058 (Діана Бульба). Обіцяю написати ще більше класної музики!", - написав Коля.

КТ Миколи Журавльова, скріншот: Instagram
КТ Миколи Журавльова, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, під Одесою невідомі сильно побили депутата і його дружину: поліція розшукує нападників.

Як повідомляв Знай.uа, маршрутник викликався на пільговика через безкоштовний проїзд і встановив свої правила: "Cів і будеш виконувати".

Знай.uа писав, озвірілий водій побив 17-річного хлопця за "подорож на три літери": "Цирк за 10 грн".