З Миколаївської області прийшли дуже тривожні новини - власницю сімейного притулку для тварин побили за врятованих кошенят. Так, засновницю і власницю притулку сімейного типу для тварин в містечку Лупарево, жорстоко побили за порятунок беззахисних тварин.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Гюзель Секамової в мережі Facebook.

Ольга Волкова -в ласник домашнього притулку, її били 2 години за двох врятованих кошенят. Зараз біля неї чергує чоловік", - повідомила Гюзель Секамова.

Ольга Волкова, фото: Telegram
Ольга Волкова, фото: Telegram

У коментарях під постом Ольга розповіла, що їй зробили переливання крові.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ольга Волкова, фото: Telegram
Ольга Волкова, фото: Telegram

"Якщо чесно, я вже й забула, що існує людська доброта. Щодня, стикаючись з діяннями рук "людських", припиняєш в неї вірити. Перший раз мені врятували життя люди, які здали для мене рідкісну групу крові. Без неї мені було не вижити. Гемоглобін був 59. Не втомлюся дякувати вам - люди", - написала постраждала.

Реквізити для допомоги: Номер карти 4731 2196 1230 5031, - одержувач Волкова Ольга Миколаївна. Ольгу Волкову жорстоко побили 22 липня. Вона потребувала донорської крові та матеріальної допомоги на лікування.

Раніше повідомляли, старий охоронець ТЦ заліпив по обличчю дівчинці-підлітку: у бідолахи все обличчя червоне.

Як повідомляв Знай.uа, афганці вийшли на протест проти талібів, жорстокий розгін потрапив на відео - "Розстріляли...".

Знай.uа писав, українка виманила 600 тисяч гривень на сайті знайомств: шахрайці завадили кіберкопи.