Леся Нікітюк розповіла, що натрапила на шматок скла в гарбузовому супі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона осіб. Останні люблять коментувати кожен її пост. Іноді телеведуча спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

8 листопада жінка опублікувала фотографію в соціальній мережі Instagram, де показала її руку зі шматком скла. Вона зазначила, що їй попалася ця деталь в гарбузовому супі. Телеведуча вирішила висвітлити цю проблему.

"Думаєте це діамант? А ні. Це шматок скла в гарбузовому супі, який я замовила в ресторанчику. Думаю власників закладу зацікавить ця сторіс!",- повідомляє вона.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще