Каньє Уест, який все ще перебуває в офіційному шлюбі з Кім Кардашьян, був помічений на заході з новою обраницею.

Відомого американського репера помітили разом з 22-річною моделлю Вінетрією на баскетбольному матчі в Міннеаполісі. Пара дивилася гру без масок, не особливо ховаючись від папараці.

За інформацією видання People, Каньє і Вінетрія близько спілкуються близько місяця, і вона вже навіть була на його недільній службі тиждень тому. Про модель особливо нічого не відомо: публікацій в її Instagram вкрай мало, а підписано на неї трохи менше 400 тисяч чоловік.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що відома американська зірка реаліті-шоу, акторка і модель Кім Кардашьян, подала на розлучення з репером і мільярдером Каньє Вестом після 6-ти років шлюбу. Причиною розставання стали його численні зради. Однак, зовсім недавно Каньє заявляв, що хоче бути разом з Кім і зберегти сім'ю заради спільних дітей.

Каньє Вест і Кім Кадашьян з дітьми, фото Інстаграм
Каньє Вест і Кім Кадашьян з дітьми, фото Інстаграм

Скріншот з Insta Stories
Скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Кім Кардашьян перетворилася на "Диво-жінку": оголила все, на що повівся Каньє Уест

Нагадаємо, що Кім Кардашьян в одних колготках на голе тіло відкрила секрет свого успіху: "Дайте дві"

Як повідомляв Знай.uа, Каньє Веста більше немає: колишній Кім Кардашьян "стер" себе з лиця землі

Також портал Знай.uа писав, що Кім Кардашьян налякала "волохатими очима" після розлучення з Каньє Вестом: Леді Гага зацінить