Відома українська співачка, солістка групи KAZKA, виконуюча поп з елементами електро-фолку і учасниця шоу "Танці з зірками" Олександра Зарsцька має значну армію шанувальників, яку часто радує яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за її творчим життям стежить більше 300 тисяч чоловік.

Як відомо, на десятому тижні шоу "Танці з зірками" судді попрощалися з усіма улюбленою парою Олександри Зарицької та її незамінного партнера Юрія Мєшкова. Фанати проводжали своїх кумирів бурхливими оваціями і обуреними реакціями, адже їх відхід для багатьох став великою і неприємною несподіванкою.

У своєму Instagram Олександра розмістила останню фотографію з танцювального проекту. У кадрі співачка зі своїм партнером стоїть спиною до камери, на костюмі Юри вишитий їх знаковий номер - перший, під яким вони йшли протягом усіх тижнів.

"Багато тексту буде пізніше.А поки скажу, що все добре.Я щаслива та дуже вдячна 🤍" - зворушливо написала Олександра.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Нагадаємо, що Олександра Заріцька вилетіла з "Танців з зірками" під звуки "самби-вбивці": "Сиділа і плакала"

Як повідомляв Знай.uа, схудла Олександра Заріцька перетворилася на принцесу на "Танці з зірками": мінус 20 кілограм на паркеті

Також портал Знай.uа писав, що Могилевська, Винник і Заріцька зізналися, що не чули в дитинстві похвали від батьків: "Я була талановитою, але ніхто цього говорив"