Айча Айшин - молода і перспективна турецька актриса, яка готова скласти Ханде Ерчел. Про це повідомляє портал ellegirl.

Молода і перспективна турецька актриса грає різні образи. Вона відрізняється неймовірною щирістю. Вона почала кар'єру на телебаченні в 2007 році. До цього вона мріяла стати юристом.

Акторський дебют Айча Айшин відбувся в першому турецькому серіалі про супергероїв від Netflix «захисник». У цьому серіалі дівчина грала головну героїню в двох сезонах.

"Мій найсміливіший вчинок у житті - це те, що я стала актрисою", - повідомляє вона.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Широкому глядачеві вона стала відома за серіалом Мер'єм в 2017-2018 роках і вона зіграла головну роль. В основі сюжетної арки життя дівчини Мер'єм, яка через любов бере на себе відповідальність за свого ж чоловіка.

Минулого року вона взяла участь у проекті" холоднеча". Від її йде чоловіка за наполяганням матері. Однак героїня в якийсь момент вирішується скористатися своєю юридичною освітою для того, щоб захистити батька свого нареченого. Його звинуватили в загибелі тринадцяти осіб.

Нагадаємо, зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел засвітила свої "персики" в сукні без бретелей: "Люблю тебе". Дівчина постала в оригінальному вбранні.

Як повідомляв " Знай.ІА", радісна Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" показала, кого любить до безпам'ятства: і це не Керем Бурсін. Дівчина вирішила показати найдорожчу людину в її житті.

Знай.ІА писав, зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел оголила плечі і груди на тлі заходу сонця: без посмішки, спекотна красуня. Дівчина здивувала своїм новим бразом в соціальних мережах.