Про це він розповів у новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«По кредиту може бути пільговий період і цей пільговий кредитний період існує для того, щоб ви все ж таки взяли кредит і вам це сподобалося. Це повністю побудовано на психології. Відповідно ви не зменшуєте свої витрати, а завдяки кредиту продовжуєте витрачати на тому ж рівні, як і витрачали. І коли відчули, як легко брати ці гроші, всього лише встановивши додаток, в якому вибереш лише суму кредиту та термін, і на твою карту одразу поступають кошти. Це зробити максимально просто навіть без довідки про доходи», - підкреслив він.

Несходовський сказав, що, зробивши такі кроки, людина відчуває, наскільки легко отримала ці кошти, та не обмежує себе в можливостях витрачати, виходячи зі свого доходу. Людина відчула цей момент, і навіть повернувши кошти в перший раз, підтвердив він, вона менше прораховує наслідки та бере ще кредит. А коли трапляється момент, що людина за певних обставин не може повернути кредит у певний термін, повідомив він, то одразу йдуть відсотки, які вам нараховують.

«І тоді ви маєте повернути кошти з відсотками, які повністю компенсують цю нульову ставку в багато разів. Кредитний бізнес на сьогодні в Україні можна зіставити з торгівлею наркотиками або іншою злочинною діяльністю, він дуже прибутковий. У нормального бізнесу окупність йде від 2 до 5 років. А тут за декілька місяців йде окупність, а далі тільки прибуток», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Без світла та тепла майже тиждень: українців нажахали зимнім прогнозом Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив
Показати ще

Раніше для Знай.ua Котенкова розповіла, що вже в цьому році номінальна зарплата підніметься на 17,8%.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що Бондаренко розповів, чому виник тарифний Майдан.