Злата Огнєвіч дала поради щодо першого побачення з чоловіком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) є однією з найбільш популярних українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю.

Про популярність говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб. Також дівчина є головною героїнею у другому сезоні"Холостячка".

9 листопада українська співачка вирішила дати поради про те, як поводитися на першому побаченні. Жінка зазначила, що віднедавна зрозуміла, як важливо ставити правильні запитання своєму кавалеру. Ряд цікавих питань вона перерахувала

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

"Що тебе дратує / може збити з пантелику? Відповідь на таке питання допоможе краще дізнатися характер чоловіка, який Вам подобається. Краще дізнатися відразу. Якщо його нічого не дратує-можливо, він таємний маніяк? Жартую)) всіх щось бісить. Після недавніх подій в Холостячку, додам ще питання»ти одружений"? Еммм, питаннячко каверзне, але дуже навіть корисне при першому знайомстві", - повідомляє вона.

Знай.uа нагадує: "Люблю, а завтра вже не люблю": напівгола "Холостячка" Злата Огнєвіч пояснила українкам, хто такий "нормальний чоловік"

Як раніше повідомляв Знай.uа: Фаворит "Холостячки" Злати Огнєвіч Макс Тарапата знайшов собі нового янголятка: "а ви займаєтеся?"

Також Знай.uа писав: Кого вибере Злата Огнєвіч на проекті "Холостячка": астролог зробив прогноз.