Анфіса Чехова продемонструвала фото, які вона приховувала від шанувальників. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Російська теле - і радіоведуча, яка відчувала свої сили в театрі, кіно і співі, довгий час була визнаним ідеалом краси. На даний момент на її офіційній Instagram-сторінці 1,8 мільйона фоловерів, з якими вона ділиться фрагментами свого життя. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією безпосередньо через сторіз.

Раптово жінка розкрила карти, показавши свої фотографії в період з 2014 по 2016 рік. Тоді, за її словами, у неї були проблеми із зайвою вагою і вона мала вагу більше ста кілограм. Як з'ясувалося, зірка настільки соромилася своїх форм, що за допомогою фотошопу зменшувала обсяги майже вдвічі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

" я не знімалася в російських телепрограмах, не публікувала відео і сильно фотошопила знімки. Я редагувала фото, зменшуючи свої обсяги майже в два рази", - зізнається Анфіса Чехова.

Як доказ вона опублікувала ряд фотографій. Вона дійсно виглядає вкрай повненькою.

Нагадавши, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пори". Співачка Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого телеведучого і актора Даніеля Салема і висунула несподівану вимогу своєму чоловікові Арсену Мірзояну

Як повідомляв портал " Знай.ua", бюст Ані Лорак ледь не порвав сукню на шматки: "тепер ви побачите все". Співачка Ані Лорак вразила запрошенням на концерт, представивши в шикарному вигляді, який не зміг залишити байдужим нікого

Також " Знай.ua" писав, колишній Ані Лорак оголосив про заручини: як насправді виглядає майбутня дружина Мурата. Наречена Мурата Налчаджіоглу дуже схожа на його колишню дружину Ані Лорак.