Зараз всі затамувавши дихання спостерігають за другим сезоном шоу "Холостячка", однак вже починається підготовка до шоу "Холостяк-12" й телеканал СТБ розсекретив ім'я головного героя.
Про це повідомили на офіційній сторінці шоу в Іnstagram.
Так, стало відомо, що телеканал СТБ розкрив головну інтригу та назвав ім'я нового "Холостяка. Ним стане 32-річний українець Алекс Топольський, який побудував успішний бізнес в Америці.

  Алекс Топольський, фото СТБ
  Алекс Топольський, фото СТБ

Відомо, що Алекс народився і виріс у Львові. З юних років він був дуже амбіційним та сміливими. Він завжди вірив, що зуміє досягти успіху самотужки. Саме тому після закінчення університету переїхав до США будувати кар'єру.

"Його шлях до мрії не був легким: Алексу довелося випробувати всі "принади" життя емігранта, змінити кілька міст і видів діяльності. Проте всі труднощі лише загартували характер "Холостяка" і переконали його в тому, що він на правильному шляху. Нині Алекс живе в Маямі та займається нерухомістю. Він побудував в Америці успішний бізнес, але так і не зміг знайти споріднену душу, яка щиро розділить із ним як перемоги, так і життєві випробування", - сказано у повідомленні.

Варто зазначити, що зйомки 12-го сезону романтичного шоу "Холостяк" уже стартували. Прем'єра в ефірі СТБ відбудеться у березні 2022 року.

Як повідомляв " Знай", Стас П'єха зізнався, навіщо змусив 25 красунь нудьгувати на "Холостяку" без нього: "це дуже..."

Знай писав, "Холостячка" Злата Огневич знайшла свого лицаря в середньовічному замку: про таку романтику мріє кожна

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще