Відома українська блогерка і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова поділилася з шанувальниками новим фото і заговорила про стосунки.
Дружина телеведучого Микити Добриніна Даша Квіткова дуже активно веде свій блог, де за дівчиною і її життям із задоволенням стежать 1.7 мільйона чоловік. На цей раз блогерка вирішила поговорити зі своїми підписниками на тему відносин.
Даша Квіткова зазначила, як важливо не намагатися когось утримати. Адже так ви будете завдавати біль і страждання собі та іншій людині.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

"Не намагайтеся когось або щось утримати у своєму житті. Це лише приведе вас до страждання. Озирніться навколо. Природа дуже мудра. Все навколо складається зі стихій. Спробуйте утримати вогонь - і ви обпечетеся. Вітер, воду або землю, – і вони кинуться висипатися крізь пальці. Все народжене вільним. Ваше завдання лише створювати умови для того, щоб багаття яскравіше горіло, але ніяк не тримати його, інакше він вас поглине. Свобода - ось що важливо", - розповіла Даша Квіткова.



Даша Квіткова зазначає, що саме тому важливо давати людям навколо свободу, адже це дуже важливо для комфортного існування.

"Дайте людям і речам навколо вас свободу, не тримайте їх, не чіпляйтеся за них, за уявлення про них. І тоді ви створите максимально комфортні умови для свого вільного життя і для життя оточуючих. Люди самі будуть прагнути бути з вами, адже ви даєте їм найважливіше – свободу", — підсумувала вона.

Нагадавши, що Даша Квіткова зізналася, хто в її родині "господар" - про Микиту Добриніна ні слова: "диктує свої правила...".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Раніше Знай писав, що заплакана Даша Квіткова з сином стривожила українців, Микита Добринін не реагує: "важка робота"