Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Цього разу фото подружньої пари розмістили на офіційній сторінці шоу "Життя відомих людей" у соцмережі Instagram. У кадрі щасливі Потап і Настя позують на тлі океану, корчать забавні пики і солодко цілуються на камеру.

"Такі щасливі і сонячні 😍 Правда, це дуже мила зіркова пара? Як вам фото?" - поцікавилися у фанатів у публікації.

Користувачі соцмережі залишили парочку коментарів під серією знімків. Деякі запідозрили, що Настя Каменських в положенні, а інші згадали про минуле Потапа, а саме - про його розлучення з Іриною Горовою.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/zhvl_official/
Скріншот з коментарів, instagram.com/zhvl_official/

Скріншот з коментарів, instagram.com/zhvl_official/
Скріншот з коментарів, instagram.com/zhvl_official/

Раніше ми писали про те, що Настю Каменських запідозрили в нещирості почуттів до Потапа - невже даремно пішов від Горової: "Що вона в ньому знайшла?"

Нагадаємо, що Настя Каменських нарвалася на компліменти, поки Потапа немає поруч - "Можеш бути музою"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських ніжно затиснула сосочки Андрія Данилка, Потапу пора ревнувати- "Блим-блим-блим!"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських в коротких шортах розвіяла всі чутки про вагітність: "Така милаха, дівчина 18 років"