Персонаж популярного шоу заінтригував шанувальників. Пост про нього з'явився на Instagram-порталі "Зірковий шлях".

Одним з учасників нового сезону найпопулярнішого і загадкового на українському телебаченні шоу "Маска", яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі "Україна", стало порося. Стали відомі чотири варіанти того, ким бути новий персонаж.

"хто сховався під маскою порося? 😎 Глядачі вважають, що за образом можуть бути Михайло Поплавський @poplavskiy_michail, Анатолій Анатоліч @anatoliyanatolich, Олег Машуковський @mashukovsky або Олександр Педан @pedanos. Як думаєте, хто вгадав? Діліться в коментарях.А новий випуск шоу МАСКА @maskaukrainetv побачимо вже 13 листопада о 21:00 на @kanalukraina", - повідомляє портал.

https://www.instagram.com/p/CWESPu-t1Vz/

Велика частина фоловерів підтримала варіант з Михайлом Поплавський. Екстравагантний образ персонажа підходить ректору КНУКіМ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Шоу "Маска", фото: канал "Україна"
Шоу "Маска", фото: канал "Україна"

Нагадаємо, на шоу зіркові детективи Оля Полякова, Настя Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадує знаменитостей під масками в масштабному проекті каналу "Україна".

Нагадавши, Юрію Ткачу-38: кращі перевтілення коміка, від Володимира Дантеса на карантині, до колін Влада Ями. Кращі гумористичні виступи Юрія Ткача за всю його кар'єру.

Портал Znaj.ua писав, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пори". Співачка Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого телеведучого і актора Даніеля Салема і висунула несподівану вимогу своєму чоловікові Арсену Мірзояну.

Також "Знай.ua" писав, колишній Ані Лорак оголосив про заручини: як насправді виглядає майбутня дружина Мурата. Наречена Мурата Налчаджіоглу дуже схожа на його колишню дружину Ані Лорак.