Цього разу зірки українського шоубізу і просто відомі особистості вирішили відверто розповісти про інтимне. Справа в тому, що деякі з селебріті навіть виступають проти використання презервативів під час статевого акту. Проте "гумка" не єдиний вид захисту, є ще кілька засобів, які можуть захистити від небажаної вагітності або захворювань, які передаються статевим шляхом.

На цей раз наші читачі дізнаються, які види контрацепції вибирають всім відомі зіркові особистості.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Зірковий шлях", який вже доступний в мережі YouTube.

Презерватив, скріншот: YouTube
Презерватив, скріншот: YouTube

Найголовніше застереження - це небажана вагітність, і небезпека венеричних захворювань. Безпека - неможлива без якісної контрацепції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Оля Цибульська, скріншот: YouTube
Оля Цибульська, скріншот: YouTube

"Голова на правильному місці - найкращий контрацептив, тому що коли мені в Instagram дівчатка пишуть - "ой, я випадково завагітніла". Я їм нагадую, що піс*н то не літак, ти знаєш, що з ним буде. Чому ви не думаєте про контрацепцію, перед тим, як лягаєте в ліжко з чоловіком? Якщо чоловік економить на презервативах, то не економте ви самі на собі", - заявила відома співачка, кума Михайла Хоми Оля Цибульська.

Анна Трінчер, скріншот: YouTube
Анна Трінчер, скріншот: YouTube

"Я за контрацептиви, за те, щоб давати освіту в цьому напрямку. Особливо тінейджерам", - заявила співачка і акторка Анна Трінчер.

Дар'я Петрожицька, скріншот: YouTube
Дар'я Петрожицька, скріншот: YouTube

"Можливо, потрібно подумати про якісь там таблетки. Але це коли ти вже в тривалих стосунках, коли ти довіряєш своєму партнеру, тільки тоді, а так презерватив - завжди.", - заявила акторка Дар'я Петрожицька.

Раніше повідомляли, пити чи не пити? Віктор Павлік, Павло Зібров, Монатік та інші зірки шоубізу розповіли, що допомагає їм перед виходом на сцену.

Як повідомляв Знай.uа, зниклі щоки Аліни Гросу, прокляття мами Камалії та очі Ірини Білик: кого із зірок спіймали на пластичних операціях.

Знай.uа писав, Холостячка Злата Огнєвіч розповіла про листування з самотнім Дзідзьо: "Це особисте вже питання...".