Суперзірка 2000-х, співачка Брітні Спірс поділилася новими фото і відео в соціальних мережах після того, як повідомила про майбутнє весілля зі своїм фітнес-тренером. Відповідний пост вона опублікувала в Instagram.

Цього разу Брітні позує в прозорій пишній сукні рожевого кольору. Наряд виконаний з фатину і майже нічого не приховує, залишаючись одночасно дуже ніжним і повітряним.

Багато шанувальників припустили, що саме в цій сукні Брітні збирається відправитися під вінець.

Скрін, Instagram Брітні Спірс
Скрін, Instagram Брітні Спірс

«No … this is not my wedding dress, bahahah !!!! Donatella Versace is making my dress as we speak... Have a good night folks (Ні ... це не моє весільне плаття, бахахах!!!! Донателла Версаче шиє мені сукню, поки ми говоримо... Добраніч, хлопці)", - написала вона позитивні кадри.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

«Icon behavior! (Ікона поведінки!", "Britney and Donatella are a super duo OMG (Брітні і Донателла-супер-дует, о боже мій!) ", "Well this dress is stunning and so are you (це плаття приголомшливе, і ти теж)», «You look like a princess. CAN'T WAIT to SEE YOUR VERSACE WEDDING DRESS (ви виглядати як принцеса. НЕ можу чекати побачити ваше весільне плаття VERSACE)", - захоплено пишуть шанувальники співачки, раптово повернулася до активного життя.

Нагадаємо, що Брітні Спірс стала "жертвою злочину", руки скуті і криваві сліди не шиї: "її знайшов сусід..."

Як повідомляв Знай.uа, Брітні Спірс оголосила про "народження" дитини після звільнення від опікунства: "її звуть Бреннан"

Також портал Знай.uа писав, що бойфренд Брітні Спірс змусив співачку судитися з батьком за мільйони, зароблені "в рабстві"