Відомий в Україні шеф-кухар, головний наставник для початківців в шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво згадав, що він не тільки майстер на кухні, але ще і доволі відвертий блогер. Цього разу Ектор розповів історію про те, як звільнив парочку за інтим на робочому місці. Сам Ектор написав, що це був "секс на кухні".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ектора в мережі Instagram.

Публікація Ектора, скріншот: Instagram
Публікація Ектора, скріншот: Instagram

"Був один історія, на моїй давній роботі (не буду говорити країну і місце), коли я звільнив пару за дуже бурхливий службовий роман, якщо ви розуміє). Це було на наступний день, я перевіряв Нічний камера, щоб подивитися, як прибирають кухню. А побачив як кухар і кондитер після закриття займалися сексом просто на робочий поверхню. Вони не помітив, що там є камера. Це був верх безвідповідальність, я звільнив обох.

У моїй практиці був різний випадок службовий роман, і навіть моїх... Звичайно, вони закінчилися невдало. Про один навіть знала вся країна. Був казусний випадок на Мальдіви, коли ми жили не в одному місті, а на одному острові, який можна було обійти навколо за 20 хвилин! Ми розлучилися, але ще довго працювали в одному місці).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сьогодні єдиний варіант, який я приймаю і він працює-пара працює, але на різних ресторанах. Що відбувається, коли пара працює разом? На один ресторан, особливо, якщо один з них вище за посадою: махінації і розкрадання, пріоритет на партнера, а не сервіс.

Дуже яскравий приклад: кухар закохується в офіціантку і пересолює страви, або забуває про замовлення. А директор з бухгалтером проводять фінансові махінації на роботі. І багато різний випадок, який шкодять бізнес, система і гість. На роботі-працюємо, відносини залишаємо вдома. Розкажіть, у вас були службові романи?) Чим закінчилося?", - розповідає та запитує Ектор.

Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво
Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво

Підписники і шанувальники шеф-кухаря почали ділитися своїми історіями:

"Після службового роману вже 30 років разом. Але у нас не кухарська професія".

"Згодний... В основному закінчується сумно! Я не за романи на роботі - особливо з одруженими! Моя позиція така - моя робота для мене сьогодні важливіша!".

"Були справи, закінчилася не дуже".

"Були звичайно! У мене вони закінчилися як правило розставанням, але зате є що згадати".

"Познайомилися на роботі. Весь час лаялися. Зараз він працює, я сиджу вдома з дитиною".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, улюблениця Ектора з "МайстерШеф" Ліза Глинська засумувала в холодному осінньому Києві: "Хочу прокинутися в...".

Як повідомляв Знай.uа, Ектор Хіменес-Браво з "МайстерШеф" взяв до рук сокиру заради свята: "Ходячі скелети".

Знай.uа писав, "Дорослі дівчатка" Оля Полякова і Маша Єфросиніна помірялися грудьми і вагою в прямому ефірі: у кого більше?