Популярна співачка та зірковий детектив проєкту "Маска" на телеканалі "Україна" Оля Полякова, яка зараз відпочиває на Мальдівах, випустила свою книгу.

У видавництві IPIO вийшла книга артистки під назвою "НеШкідливі поради дорослої дівчинки", вартість якої - 350 грн. Співачка обіцяє навчити українок, як треба жити.

У книзі Олі Полякової зібрано її поради та історії з життя. Водночас чимало її корисних порад перегукуються із популярними тезами багатьох мотиваційних книжок.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Деякі з порад Олі Полякової:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
  • Не засиджуйся в дитинстві. Сепаруйся від батьків, чоловіка, дітей. Перерізай пуповину. Біжи, як самка опосума.
  • Полюби гроші. Навіть якщо ти банкрут, не опускай планку.
  • Не народжуй дітей в ранньому віці.
  • Нікого не треба переробляти. Нічого не вимагай від партнера. Дай йому спокій з його захопленнями, звичками й тарганами в голові.
  • Розлюбила чоловіка, набридли відносини - не бійся їх рвати, йди.
  • Насолоджуйся життям. Їж, що хочеш, пий, що хочеш, головне - будь щасливою.
  • Прийми себе. Полюби своє тіло.

Пост Михайла Ясинського, instagram.com/mikeyasinsky
Пост Михайла Ясинського, instagram.com/mikeyasinsky

Нагадаємо, Оля Полякова розкрила секрет успіху - Маша Єфросиніна підтримає: "Забити на всіх". Популярна співачка та зірковий детектив проєкту "Маска" Оля Полякова дала пораду стосовно впевненості у собі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова показала свою волохату подружку: "Дивіться, яка величезна". Співачка Оля Полякова дуже любить увагу публіки й всіма способами намагається привернути її до своєї особи

Також "Знай.ua" писав, Оля Полякова похизувалася тонкою талією: "По тобі не скажеш що за 60 кг". Співачка Оля Полякова похвалилася своїм відпочинком і нагадала про новий випуск програми "Взрослые девочки"