Тіна Кароль показала, як проводить час у Казахстані. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Тіна Кароль по праву вважається однією з найпопулярніших українських співачок. На її Instagram підписано 1,8 мільйона чоловік, з якими вона ділиться різними подробицями особистого і творчого життя.

Також в цій соціальній мережі є безліч фан-акаунтів, які також розповідають про найцікавіші моменти в її житті.

Один з найвідоміших fantina є інтернет-представництвом офіційного фан-клубом співачки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

10 листопада було опубліковано відеозаписи Тіни Кароль з Казахстану. Українська співачка прибула туди через свою фанбазу для презентації нового альбому "подвійний рай".

Жінка засвітила свою сумочку 50 тисяч гривень від Louis Vuitton. Також вона побувала на інтерв'ю на місцевому телеканалі, на якому постала сукня від цього бренду.

Також Тіна Кароль відвідала ринок Алмати, де придбала горішки, інжир мед і спробувала десерт на основі верблюжого молока.

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Також Знай.uа нагадує: Тіна Кароль показала, якою різною вона може бути - Дан Балан кусає лікті: від пристрасної левиці до ніжної кішечки.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль зізналася, де вона пропадає цілодобово безперервно: "Давно не відчувала себе такою сексуальною...". Як повідомила співачка, за цей рік вона створила цілих три альбом. Жінка сама писала тексти і музику, щоб порадувати своїх шанувальників творчими новинками.