Дочка Маші Распутіної була госпіталізована після бійки зі зведеним братом. Про це повідомляє телеграм-портал зірки Шоу-бізнесу.

Марія Захарова взяла участь у ток-шоу " Андрій Малахов. Прямий ефір "на телеканалі " Росія 1". Там вона звинуватила свого зведеного брата по батькові в домаганнях. Це призвело до бійки.

Роман Захаров схопив за волосся свою зведену сестру, повалив на підлогу і вдарив ногами кілька разів.

"Всі ноги в синцях, гематома на голові", - зізналася вона Андрію Малахову.

Крім цього, лікарі досліджували її тіло і виявили приховане пошкодження внутрішніх органів. Зведені брат з сестрою проходили перевірку на поліграфі. Він показав, що інтимних стосунків між ними не було, проте Роман займався харасментом щодо Марії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Марія Захарова, дочка Маші Распутіної. Фото: Газета.ру

21-річна дівчина є дочкою Марії Захарової від другого чоловіка, бізнесмена і продюсера Віктора Захарова. У відомої артистки є також дочка Лідія від шлюбу з першим продюсером Володимиром Єрмаковим.

Раніше ми писали про те, що еослі провального інтерв'ю в Україні, Ані Лорак вирішила "погорювати" на плечах у багатих шейхів: "ніжні моменти"

Також портал Знай.uа писав, що двох колишніх Алли Пугачової " забанили "для України: Максим Галкін поповнив" чорний " список Мінкульту слідом за Кіркоровим.

Також портал Знай.uа писав, що актери "Будинку Гуччі" затьмарили своїм вбранням навіть тиждень моди: строгий Джаред Лето, Легі Гага у вечірній сукні і не тільки