Відома українська телеведуча вирішила зачепити тему дитячої вакцинації від коронавірусу. Зірка зізналася, що поки точно не визначилася, чи буде щеплювати своїх дітей чи ні.
Про це ведуча 1+1 написала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже 200 тисяч осіб.
Зірка зізналася, що шанувальники постійно питають у неї, чи буде вона буде робити щеплення від коронавірусу своїм дітям. Падалко зазначила, що поки що точно не вирішила, адже у неї є багато запитань.

Фото зі сторінки Марічки Падалко
Фото зі сторінки Марічки Падалко

"Нехай зараз тут буде неймовірний "срач" 😏Але нехай з нього буде якась користь. Я про дитячу вакцинацію від коронавірусу. Я Вам відверто скажу:"Я ще не визначилася". Вочевидь, в майбутньому буду. Але стовідсоткової впевненості, щоб я вже завтра йшла по дозвіл до сімейного лікаря, в мене зараз немає. Мені не вистачає впевненості і інформації", - зазначила Марічка Падалко.

Однак, Марічка Падалко зазначила, що у класі її 14-річного сина батьки вже почали щепити дітей, відколи МОЗ дозволив вакцинацію з 12 років. При цьому деякі ще влітку зробили щеплення дітям від ковіду за кордоном.

"В мене багато запитань. Думаю, у Вас теж. В мене, наприклад, запитання, чому лише Pfizer-BioNTech? Чи дозволять CoronaVac? P.S. Всі обов’язкові щеплення в моїх дітей є", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Марічка Падалко розповіла, як у неї відмовила частина тіла: вчилася заново

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше Знай писав, Марічка Падалко приготувала торт з "битого скла" для дуже ледачих господинь

Також Знай повідомляв, Марічка Падалко нагородила найкращого татуся року: і ним став не Єгор Соболєв. Телеведуча поділилася емоціями