Влад Яма з усією своєю сім'єю відвідав шоу"Танці з зірками". Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

З 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу "Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, Катерина Кухар, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

10 листопада на офіційній Instagram-сторінці шоу була опублікована серія фотографій з шоу"на танці з зірками". На першій Влад Яма з дружиною лілією і сином Леоном дають інтерв'ю Катерині Осадчій.

Атмосфера прямого ефіру на шоу «Танці з зірками» 😍 велика команда працює над тим, щоб щотижня дарувати вам свято! А вже цієї неділі чвертьфінал головного танцювального шоу України! Це буде фантастично 🚀, - повідомляє прес-служба шоу.

У коментарях одну з танцівниць порівняли з актрисою з "гри в кальмара" Чон Хоен, яка відіграла біженку з Північної Кореї Канг Сае-пек.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Партнерша на 2 фото схожа на головну героїню "гра в кальмара", - повідомляють там.

Нагадавши, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пори". Співачка Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого телеведучого і актора Даніеля Салема і висунула несподівану вимогу своєму чоловікові Арсену Мірзояну

Як повідомляв портал " Знай.ІА", бюст Ані Лорак ледь не порвав сукню на шматки: "тепер ви побачите все". Співачка Ані Лорак вразила запрошенням на концерт, представивши в шикарному вигляді, який не зміг залишити байдужим нікого

Також " Знай.ІА " писав, колишній Ані Лорак оголосив про заручини: як насправді виглядає майбутня дружина Мурата. Наречена Мурата Налчаджіоглу дуже схожа на його колишню дружину Ані Лорак.