П'ята і остання картина про пригоди і роботу найвідомішого в світі агента спецслужб Джеймса Бонда "Не час помирати" продовжує бити рекорди у всіх кінотеатрах світу. Так, нещодавно остання стрічка в ролі Бонда з Деніелом Крейгом в Китаї за зборами обігнала навіть "Дюну". Шанувальники по всьому світу продовжують відчувати "післясмак" і трохи засмучені, що більше Крейг не повернеться до цієї ролі.

Деніел встиг зібрати цілу армію фанатів, які вивчили всі його "фішки" за останні роки. Так, в мережі навіть сплутали намір Деніела на прем'єрі "Не час помирати" показати знак "миру", проте насправді - це зовсім не милий і пухнастий символ.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці Деніела Крейга в ролі агента Джеймса Бонда в мережі Instagram "Daniel Craig | James Bond 007".

Деніел Крейг, фото: Instagram
Деніел Крейг, фото: Instagram

"Відразу я подумав, що він показує знак "миру", проте ні - спеціальний пістолетний знак "бондівського миру". Як же я міг таке забути...", - пише автор фанатського пабліку "Daniel Craig | James Bond 007".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Деніел Крейг, фото: Instagram
Деніел Крейг, фото: Instagram

Трохи з того, що чекає на глядачів, якщо вони відправляться в кінотеатр за новою і останньою історією Джеймса Бонда в ролі Крейга. Джеймс Бонд залишив оперативну службу і насолоджується спокійним життям на Ямайці. Все змінюється, коли на острові з'являється його старий друг Фелікс Лейтер з ЦРУ з проханням про допомогу. Місія з порятунку викраденого вченого виявляється небезпечніше, ніж передбачалося спочатку. Бонд потрапляє в пастку до таємничого лиходія, озброєного небезпечною технологічною зброєю. Що ж зробить агент на службі її Королівської величності?

Трейлер, який свого часу приємно здивував мільйони, починається зі слів Крейга: "Я доведу це до кінця".

Раніше повідомляли, глядачі розкритикували останній вихід Деніела Крейга в ролі Джеймса Бонда - "Ненавиджу!".

Як повідомляв Знай.uа, "Доброго ранку, з Готем-сіті": у мережі з'явився перший кадр нового "Бетмена" з Робертом Паттінсоном.

Знай.uа писав, Деніел Крейг "поховав" себе в ролі агента 007: "Не час помирати" відправляє Джеймса Бонда на пенсію.