Українцям повідомили дуже важливу і корисну інформацію, в якій говориться про здоров'я. Стало відомо, що є напій, який допоможе знизити біль під час артриту.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Новина»

Є інформація, в якій повідомляється про те, що лікарі з Великобританії виконали дуже хорошу роботу і вирішили поділитися порадами для людей, які страждають від артриту.

Британські експерти повідомили, що чай з шипшини - цілющий напій для людей, які страждають від болю через артрит.

Після досліджень, професійні лікарі без зайвого сумніву заявили, що шипшина допоможе позбутися від болю при артриті. У дослідженні брало участь 100 осіб, які щодня вживали шипшину в кількості 5 грам. Так ось, 65 осіб з 100 підтвердили, що після вживання шипшини симптом хвороби зменшився. Крім цього, про це заявили самі лікарі.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Потрібно підкреслити, що напій з шипшини допоможе позбутися зайвої ваги, зміцнить імунітет і надасть антиоксидантний ефект.

Цей чудовий напій не тільки приємний, але і дуже корисний. Не дарма топові британські вчені акцентували на ньому свою увагу. Чай з шипшини - відмінний напій для кожної людини.

Крім цього, є інформація про те, що зелений чай також дуже корисний для людського організму. Зелений чай рекомендується пити кожен день.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Андре Тан розповів українцям, як пережив розлучення.

Нагадаємо, що українцям повідомили, що ціни на сало досягли рекордних показників.

Також портал "Znaj" писав, що вчені назвали ознаки тромбозу у людини.