Відомий український дизайнер Андре Тан розповів, як відновлювався після розлучення. Щоб відновиться морально, він мовчав десять днів.

Про це Андре Тан розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 270 тисяч осіб.

Так, Андре Тан зізнався, що після розлучення, щоб відновиться він вибрати досить складний шлях. Замість алкоголю, він обрав духовні практики.

Фото зі сторінки Андре Тана
Фото зі сторінки Андре Тана

"Як я мовчав 10 днів. Після розлучення я вибрав складний шлях. Замість алкоголю і блудства — цигун, аяуаска і йога. Напевно, єдине, що я не спробував — це ретрит", — розповів він.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Андре Тан розповів, що не до кінця зміг витримати ретрит. Він розповів, що його разом з іншими людьми вивезли в гори і забрали будь-які гаджети. Під час цієї духовної практики людина не має права ні з ким говорити, обніматися або навіть дивитися в очі. Кожен день ти просто медитуєш.

"Ти встаєш вранці від дзвону дзвіночків. Починається день, звичайно, з медитації. Але це не означає, що ти обов'язково сидиш годинами на підлозі і повільно дихаєш. У нас були динамічні медитації по кілька годин, коли ти, наприклад, стрибаєш, дихаєш у швидкому темпі, розкручуєш хару і танцюєш до останньої краплі поту", - розповів він.

При цьому під час ретриту людині не дають м'яса яєць або молочних продуктів, все, що можна їсти — це боби і салати. Андре Тан зізнався, що хотів вже на третій день закінчити все це, але все ж радий, що не поїхав додому.

"За 3 дні я втомився так, ніби не медитував цілими днями, а розвантажував вугілля. Я був готовий реально послати весь цей ретрит до чортової матері і виїхати. Чесно, я був надалі радий, що прилетів на літаку, а не приїхав на машині. Адже я б просто втік! Але це був переломний момент... Згодом я почав відчувати легкість і ловити вражаючі інсайти...",- розповів він.

Нагадаємо, що Андре Тан розповів українкам, як вибрати якісний одяг з кашеміру: "навіть не вказується в складі"

Раніше Знай писав, верблюд або гусяча лапка? Топ найдивніших осінніх трендів від Андре Тана.

Як повідомляв Знай, Андре Тан після пологів Осадчої придумав осінній гардероб для жінок plus size