Колишня учасниця групи "Ранетки" 31-річна Женя Огурцова зізналася про домагання в групі з боку продюсерів.
Про це екс-учасниця групи Женя Огурцова розповіла в інтерв'ю на YouTube-шоу "Олена, б**н".
Женя Огурцова з групи "Ранетки" розповіла про домагання в популярному колективі. Вона зізналася, що учасниці групи спочатку не підозрювали, що "керівництво групи" здатне на таке, тому що дівчата були неповнолітніми. При цьому батьки учасниць також не підозрювали про те, що насправді відбувається в групі.

Женя Огурцова, скриншот из видео
Женя Огурцова, скриншот из видео

"Я зустрічалася з хлопчиком, мені було років 16, і я швидше за все розуміла, що з ним я позбудуся невинності. Я приходжу і розповідаю про це дівчаткам, ми були справжньою сім'єю. Буквально через кілька днів ми їдемо на концерт в Самару і один з дорослих каже: "Заходь до мене в номер, там поговоримо!". Я заходжу і дарує мені фалоімітатор і каже: "А тепер, давай, з нами!" і закриває номер. Мені було 16 років, я була невинною дівчинкою. Мене закриває дорослий мужик в номері і пропонує приєднатися, я природно в сльози і кричу відпусти мене, а це була моя найближча людина. Дивом я схопила ключ і втекла, — поділилася співачка.

Огурцова зізналася, що вона забула про цю ситуацію, адже продюсери перевели все це в жарт. І при цьому стверджував, що він просто хотів їй допомогти.

Женя Огурцова, скріншот з відео
Женя Огурцова, скріншот з відео

Співачка також згадала випадок, коли на продюсера Сергія Мельниченка "скаржилася" екс-учасниця "Ранеток" Лера Козлова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Лера ще на самому початку групи підходила і говорила: "Дівчатка, мені щось не комфортно, він мене до будинку підвозить, єдину, що це таке?". Я була перша, хто їй сказала: "Лер, ти що мариш? Ця людина не може нічого зробити поганого". Нам було по 15-17 років. Потім я була тією, хто багато разів за це вибачалася, - сказала вона.

Женя Огурцова, скріншот з відео
Женя Огурцова, скріншот з відео

Варто відзначити, що група "Ранетки" існувала з 2008 по 2013 рік. Дівчата здобули величезну популярність після виходу на телеканалі СТС однойменного серіалу. До складу групи в різний час входили: Лера Козлова, Аня Руднєва, Нюта Байдавлетова, Женя Огурцова, Олена Третьякова, Наташа Щелкова.

Нагадаємо, чте як склалися долі акторів "Кадества" - від красеня "Макара" до татового синочка "гниди"

Також Знай повідомляв, сестра Мераї Кері вирішила засудити матір за насильство в дитинстві: сатаністи змушували робити це і дивитися на інших

Раніше Знай писав, зірку серіалу "Кадетство" Головіна звинуватили в сексуальних домаганнях: "Мені наплювати наскільки він відомий"