Всіма відомий український телеведучий Григорій Решетник частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 500 тисяч чоловік.

Чоловік багато років веде успішні і популярні проекти - "Холостяк" і "Холостячка". Дев'ятий випуск другого із зазначених романтичних шоу вийде вже завтра, 12 числа. А сьогодні Григорій нагадав про важливе свято, яке відноситься і до його маленьких синів.

Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik
Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik

"Мої три холостяка вітають всіх з Днем Холостяка, який святкується саме сьогодні 11.11. Майте завжди поруч другу половинку - це круто", - пише Григорій Решетник у публікації.

На знімку вони знаходяться в якомусь закладі, на святкуванні Дня Народження. Навколо безліч різнокольорових куль. Григорій одного сина тримає на руках, другий знаходиться біля дружини Христини, а третій майстерно позує в декількох метрах від дорослих.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ваша сім'я найкращий приклад для всіх🔥", "Походу старший ще трохи підросте і тато буде допомагати вибирати наречену", "Сашуня богатир! Ледве тримайте на руках😂. Не ходить ще?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, сумний Григорій Решетник спантеличив українців: "Розчарувався в любові"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" 12-сезону Олександр Топольський заявив про себе як невиправний романтик: "Мрійте"

Знай.ua писав, фаворит "Холостячки" Злати Огнєвіч Макс Тарапата знайшов собі нового янголятка: "А ви займаєтеся?"