Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка також є головним експертом на різних талант-шоу, часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить більше 1 мільйона чоловік.

Наталя Могилевська реалізувала свої таланти в багатьох творчих напрямках, і вже давно знайома українським та іноземним глядачам не тільки як відома співачка, але і як здібна актриса, телеведуча і музичний продюсер. Зараз успішна артистка активно веде аккаунт в соцмережі і всіляко намагається взаємодіяти з фанатами.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Цього разу Наталя вирішила себе побалувати і влаштувала шопінг-терапію, на яку не забула захопити і численних фоловерів. Співачка пройшлася по різних брендових магазинах в київському ЦУМІ, приміряла черевики і симпатичні аксесуари, а також не забувала говорити на камеру.

У підписі до фото Наталя торкнулася важливої теми для кожної сучасної людини - дорогі і безглузді речі. Артистка зізналася, що їй соромно за колись куплену натуральну шубку, і заявила, що більше такої покупки вона не зробить.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"І на честь Всесвітнього дня шопінгу я каюсь, що колись купила шубу Fendi. Тому що сьогодні я б цього не зробила, мені дуже шкода тварин. Та й коштує вона необдумано дорого", - написала Наталя.

Нагадаємо, Наталія Могилевська розповіла про особливу зустріч: "Мріяли все життя"

Як повідомляв Знай.uа, Наталя Могилевська згадала про вік після "Співають всі": "Не буває..."

Також портал Знай.uа писав, що Наталію Могилевську запідозрили в плагіаті Катерини Варнави, зірка Comedy не стрималася: "Так припини"