Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка є головним суддею вокального шоу "Співають всі", часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить більше 1 мільйона чоловік.

У своїх Insta Stories Наталя показала, як проводить вільний час після виснажливих зйомок шоу і світських тусовок. Артистка вирішила долучитися до спортивної діяльності і влаштувала "забіг" скандинавською ходьбою, за допомогою спеціально розроблених палиць.

Скріншот з Insta Stories, Наталія Могилевська
Скріншот з Insta Stories, Наталія Могилевська

Супутником Наталії став милий чорний пес, який супроводжував її по темній вулиці, немов охороняючи знаменитість від недоброзичливців. На відео співачка пройшлася з палицями в яскравому червоному костюмі, але обличчя толком не показала. Як повідомила Наталя, такий вид спорту дуже позитивно впливає на кровообіг, зміцнює м'язи і тренує дихальну систему.

Скріншот з Insta Stories, Наталія Могилевська
Скріншот з Insta Stories, Наталія Могилевська

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Слава Дьомін розповів про жорстку сварку на "Співають всі" з Наташею Могилевською: відразу після "весілля"

Нагадаємо, що Слава Дьомін зізнався, як отримав козирне місце поруч з Наталією Могилевською на "Співають всі": "Може бути весілля"

Як повідомляв Знай.uа, зачепили Могилевську за живе: на "Співають всі" зійдуться фанати Скрябіна і Вакарчука, у кого більше шансів

Також портал Знай.uа писав, що Наталія Могилевська зізналася, хто тричі відмовляв Тіні Кароль: "Нехай схудне і повернеться". Наталя Могилевська розповіла, чому важливо не здаватися, і привела в приклад Тіну Кароль.