Відомий український хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма показав свій довгоочікуваний відпочинок з сім'єю.

Влад Яма любить тішити своїх шанувальників новими фото, відео або ж просто цікавими моментами з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч осіб.
Хореограф розповів, що з сім'єю вирішив здійснити свою давню мрію і відправиться на відпочинок на Мальдіви. Через роботу і прямі ефіри на "Танці з зірками" на довго поїхати відпочити Владу Ямі не вдалося, тому його сім'я вирушила тільки на чотири дні.

Фото зі сторінки Влада Ями
Фото зі сторінки Влада Ями


Але, за словами хореографа його і цього вистачило, адже за відчуттями це був повноцінний дев'ятиденний відпочинок. Причому навіть за чотири дні він встиг згоріти на сонці.

"Ми це зробили. На Мальдіви на 4 дні! Мало? Ні! За відчуттями - мінімум днів 10😁 чиста казка! Кольори як на картинці. Голова досі облазить. На цій фотосесії я і почав згоряти) але ми обов'язково повернемося!"— так Влад Яма підписав опубліковані фото.

Фото зі сторінки Влада Ями
Фото зі сторінки Влада Ями

Також Влад Яма поділився фотографіями з відпочинку. На одній з них хореограф позує разом зі своєю дружиною Лілією, а на задньому тлі в бірюзовому морі стоїть їх синок. Пара вирішила вибрати схожі наряди, тому і Влад і Лілія наділи біле.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще