Згідно з опитуванням, люди думають, що інопланетяни вже побували на землі, і багато хто думає, що вони все ще тут. Крім цього, вчені кажуть, що вони можуть бути праві.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

В опитуванні, проведеному для Daily Star, 64% британців заявили, що, на їхню думку, інопланетне життя вже було на нашій планеті.

Більше третини з нас сказали, що інопланетяни вже присутні на землі, і майже стільки ж заявили, що вважають, що інопланетяни виглядають "точно так само, як ми".

Найцікавіше, що вчені вважають, що ми праві.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Перший астронавт Великобританії, Хелен Шарман, вважає, що прибульці можуть легко перебувати на землі прямо зараз, вивчаючи нас, залишаючись непоміченими. Вона каже: "Можливо, вони зараз тут, і ми їх просто не бачимо".

Хелен Шарман
Хелен Шарман

Колишній чиновник Пентагону Луїс Елізондо погоджується з тим, що інопланетяни вже тут. У бесіді з New York Times він сказав, що UAP, виявлені військовими США, були набагато більш просунутими, ніж будь-які відомі людські технології.

"Ці літаки... ми назвемо їх літаками, демонструють характеристики, які в даний час не входять в інвентар США або який-небудь зарубіжний інвентар", - сказав він.

НЛО
НЛО

Ендрю Фракной, професор астрономії Інституту Фромма Університету Сан-Франциско, каже, що інопланетяни можуть бути настільки інопланетними, що ми б не впізнали їх, якби побачили. "Цікава можливість полягає в тому, що вони дійсно тут, але ми просто цього не знаємо", - говорить він.

Його теорія може бути доведена, якщо нам вдалося провести зонд для зустрічі з таємничим космічним відвідувачем Оумуамуа в 2017 році.

Оумуамуа
Оумуамуа

Астроном з Гарварду Аві Лоеб написав статтю, в якій висловив припущення, що дивна форма Оумуамуа і його незрозуміле прискорення можуть означати, що це був зонд багатовікової давності, посланий інопланетною цивілізацією.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", вчені розповіли про незрозумілий фактор в космосі.