Науковці виявили в космічному просторі величезний об'єкт, який вибухає сотні разів на день. Деякі вчені кажуть, що це можуть бути навіть інопланетні передачі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Daily Star"

Астрономи залишилися чесати голови після того, як виявили в космосі "таємничий" об'єкт, який продовжує вибухати.

Незвичайна космічна присутність, яка розташована в карликовій галактиці приблизно в 3 мільярдах світлових років від Землі, за оцінками вчених, справила близько 1652 вибуху енергії за період всього в 60 годин.

В даний час він описується як "швидкий радіосплеск" (FRB), рідкісне явище, яке вперше спостерігалося тільки в 2007 році і було виявлено космічними вченими за допомогою сферичного радіотелескопа з апертурою 500 метрів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

FRB випромінюють величезні імпульси в електромагнітному спектрі, які тривають всього кілька тисячних часток секунди, але за цей час виробляють стільки ж енергії, скільки сонце виробляє за цілий рік.

Вибух
Вибух

Наука повідомляє, що коли команда вперше почала вивчати FRB, вони просто збирали дані про цю єдину ділянку простору, перш ніж вони почали помічати, що те, що відбувається, було надзвичайно незвичайним.

Бінг Чжан, астрофізик з Університету Невади в Лас-Вегасі, сказав веб-сайту: "Спочатку це було просто колекціонування марок".

Що створює цей вид FRB, досі невідомо, і є кілька захоплюючих теорій про те, що може бути за енергетичними сплесками.

Деякі вважають, що вони є різновидом чорних дір, в той час як інші припускають, що це "космічні струни", висхідні до Великого вибуху.

Але, мабуть, найбільш вибуховим поясненням всього цього є те, що це могли бути передачі від далеких інопланетних форм життя.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", бабуся перестала бачити НЛО після того, як помила сковороду.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про містичне число 13.