У російському селі народлося двоголове теля з тілом свині. Вчені хотіли викорінити мутацію за допомогою штучного запліднення.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мутант теля-свиня з двома головами, спантеличив фермер в Росії.

Химерна тварина, яка більше схожа на двох свиней, ніж на новонароджену корову, не пережила свого народження, що, на жаль, також вбило матір.

Ветеринари вивчили теля в селі в Хакасії на початку місяця після того, як фермер повідомив про дивну аномалію.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

На фотографії неживого звіра видно його рожеве безволосе тіло, що лежить на землі з розставленими задніми лапами.

Дивлячись на дві голови, очі здаються зашитими, і зображується не один, а два язики, що звисають по обидві сторони від його передніх копит.

Місцеві жителі повідомили в соцмережах, що дитинча-мутант не пережило пологи, а мати померла всього через кілька днів.

Управління ветеринарної медицини Міністерства сільського господарства і продовольства Республіки Хакасія повідомило від 25 жовтня: "Такий випадок дійсно був у селі Маткечик Бейського району, на одній з приватних садиб. За словами власника, теля було мертвонародженим і було першим потомством корови. Основна причина, по якій тварини народжуються з генетичними аномаліями (мутаціями) - це зміна генома. Причини мутацій у тварин обумовлені їх зовнішнім і внутрішнім середовищем".

Варто відзначити, що такі випадки все частіше з'являтися по всій планеті. Є думка, що це відбувається через забруднення навколишнього середовища.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", вчені розповіли про незрозумілий фактор в космосі.

Нагадаємо, що у мережі показали неймовірного теляти-мутанта.