У російському селі народлося двоголове теля з тілом свині. Вчені хотіли викорінити мутацію за допомогою штучного запліднення.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мутант теля-свиня з двома головами, спантеличив фермер в Росії.

Химерна тварина, яка більше схожа на двох свиней, ніж на новонароджену корову, не пережила свого народження, що, на жаль, також вбило матір.

Ветеринари вивчили теля в селі в Хакасії на початку місяця після того, як фермер повідомив про дивну аномалію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

На фотографії неживого звіра видно його рожеве безволосе тіло, що лежить на землі з розставленими задніми лапами.

Дивлячись на дві голови, очі здаються зашитими, і зображується не один, а два язики, що звисають по обидві сторони від його передніх копит.

Місцеві жителі повідомили в соцмережах, що дитинча-мутант не пережило пологи, а мати померла всього через кілька днів.

Управління ветеринарної медицини Міністерства сільського господарства і продовольства Республіки Хакасія повідомило від 25 жовтня: "Такий випадок дійсно був у селі Маткечик Бейського району, на одній з приватних садиб. За словами власника, теля було мертвонародженим і було першим потомством корови. Основна причина, по якій тварини народжуються з генетичними аномаліями (мутаціями) - це зміна генома. Причини мутацій у тварин обумовлені їх зовнішнім і внутрішнім середовищем".

Варто відзначити, що такі випадки все частіше з'являтися по всій планеті. Є думка, що це відбувається через забруднення навколишнього середовища.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", вчені розповіли про незрозумілий фактор в космосі.

Нагадаємо, що у мережі показали неймовірного теляти-мутанта.