Всесвітньо відома 51-річна німецька супермодель Клаудія Шиффер привітала з днем ​​народження свою дочку Клементіну.

Шиффер виклала на своїй сторінці в instagram, на яку підписано 1,6 мільйона користувачів, фото доньки та привітала її з 17-річчям. Клементіна відсвяткувала свій день народження 9 листопада. Клаудія написала ніжне та зворушливе привітання. Мати іменинниці процитувала хіт гурту ABBA "Dancing Queen": "Young and sweet, only 17". «З днем ​​народження, Клеммі, гарна всередині та зовні», - додала вона.

На знімку дівчина в майці та шортах, з розпущеним світлим волоссям позує очевидно у своїй кімнаті, на тлі стіни, обвішаної малюнками, картинками та фотографіями.

Клементіна, instagram.com/claudiaschiffer
Клементіна, instagram.com/claudiaschiffer

Сама Клементіна відгукнулася на пост матері та подякувала їй за привітання. "Люблю тебе, мамо, дякую", - написала вона.

Коментарі, instagram.com/claudiaschiffer
Коментарі, instagram.com/claudiaschiffer

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

У коментарях фоловери активно вітають дівчину з днем ​​народження, роблять багато комплементів її зовнішності та відзначають неймовірну схожість із матір'ю: "Міні Клаудія". Ви можете самі порівняти, глянувши на архівне фото Клаудії Шиффер із далекого 1988 року.

Клаудія Шиффер, instagram.com/claudiaschiffer
Клаудія Шиффер, instagram.com/claudiaschiffer

Клементина – середня дитина у родині. Разом із чоловіком режисером Меттью Воном супермодель виховує трьох дітей: старшому синові Каспару виповнилося 19, а молодшій дочці Козімі – 10 років. Клаудія Шиффер виховує дітей непублічно і майже ніколи не викладає їхні фото у соцмережу.

Коментарі, instagram.com/claudiaschiffer
Коментарі, instagram.com/claudiaschiffer

Знай.ua нагадує: Топ найвідвертіших образів Клаудії Шиффер: капелюшки, як у Осадчої, зачіска в стилі Полякової і глибоке декольте

Як раніше повідомляв Знай.ua: Елегантна Клаудія Шиффер взялася за склянку перед вихідними: п'ятничний настрій

Також Знай.ua писав: Клаудія Шиффер "оживила" себе 18-річну і підкорила пружними формами - "Для аукціону"