Кіноактриса і кінопродюсер Клаудія Шиффер, в кращі свої роки найбільш високооплачувана модель в світі, порадувала шанувальників добіркою фотографій з найулюбленішими своїми образами зі світових подіумів.

Супермодель поділилася серією фотографій на своїй сторінці в Instagram, на яку підписані понад півтора мільйона людей.

фото: instagram claudiaschiffer
фото: instagram claudiaschiffer

Клаудіа Шиффер виклала в каруселі кілька архівних фото з модельних показів різних років. Супермодель підписала пост: "Ніколи не граю в переодягання", на що одразу ж отримала відповідь від підписників, що навпаки саме це робить найкраще.

На першому фото Клаудія постала в образі "богині врожаю" - на ній ажурний капелюх з фруктами, сумочка у вигляді мухомора і букет колосків в руках.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

На іншому знімку супермодель позує в чорній сукні з прозорими рукавами, відкритою спиною і у високому капелюсі з пір'я, що нагадує лебедя, якому точно позаздрила б Катя Осадча.

фото: instagram claudiaschiffer
фото: instagram claudiaschiffer

Можна побачити, що на одному з показів Клаудія приміряла образ такої собі «черлідерші» - обруч з бантиком, короткий топ і спідниця в клітинку.

фото: instagram claudiaschiffer
фото: instagram claudiaschiffer

Клаудія також вибрала і інші знімки. На них вона демонструє чорно-білий купальник у великий горох від "Шанель", романтичне ніжно-бузкове плаття зі шлейфом і шикарні вечірні вбрання з глибоким декольте від різних брендів.

Завершує добірку знімок, на якому Клаудія Шиффер позує в прозорій сукні, розшитій стразами, на плечі накинутий величезний хутряний палантин.

фото: instagram claudiaschiffer
фото: instagram claudiaschiffer

Знай.ua нагадує: Клаудія Шиффер "оживила" себе 18-річну і підкорила пружними формами - "Для аукціону"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Як виглядала 51-річна Клаудія Шиффер на початку модельної кар'єри: справжній еталон жіночої краси

Також Знай.ua писав: Елегантна Клаудія Шиффер взялася за склянку перед вихідними: п'ятничний настрій