Російська телеведуча, актриса і діджей Ксенія Бородіна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 17,7 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно в Stories у неї запитали,чи був у неї після розлучення з чоловік секс. Відповідь здивувала фанатів знаменитості. Повідомляється, що Ксенія "прийняла целібат" на невідомий термін.

Ксенія Бородіна з чоловіком / фото: instagram.com/borodylia/
Ксенія Бородіна з чоловіком / фото: instagram.com/borodylia/

"Ні, я вирішила з цим зав'язати", - пише вона.

У цьому можна помітити цікаву тенденцію, адже Бред Пітт і зовсім відмовився від побачень після важкого розлучення з Анджеліною Джолі. Він більше ніколи не збирається одружуватися. Можна сказати, що актриса стала причиною такої "алергії" до жінок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ксенія Бородіна, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Бородіна, скріншот: Instagram Stories

У Голлівуді подібну заяву зробила колишня зірка Playboy Кендра Вілкінсон. А ось Сара Коннор з "Термінатора" (наст. Лінда Хемілтон) не займається сексом вже протягом 15 років до своїх 62. Таким чином, вона хоче краще себе впізнати.

Повернувшись до Ксенії Бородіної, нещодавно вона виставила пост, в якому поговорила про користь вакцинації проти коронавірусу і потрапила під агресію публіки.

Нагадаємо, Ксенія Бородіна з "Дом-2" поклала око на турецького красеня Бурака Озчівіта, але отримала відмову

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Бородіна заступилася за МакЅим після її "похорону" від журналістів: "Виживаність два відсотки"

Знай.ua писав, Ксенія Бородіна і Курбан омарів розлучаються? Після роздільного відпочинку віднесли документи в ЗАГС