Український співак, танцюрист, хореограф, автор пісень, композитор Дмитро Монатік частенько радує шанувальників всілякими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 2,5 мільйонів чоловік.

Але зараз ми обговоримо публікацію його дружини Ірини, яка виставила один свій знімок і багато відео з минулого концерту в Дубаї, ОАЕ. Сцену для виступу Дмитра поставили прямо біля знаменитого готелю Бурдж-Аль-Араб.

Монатік, скріншот: YouTube
Монатік, скріншот: YouTube

"У стані вдячності та Любові летимо до рідного Києва! Було чудово! Дубай🙏", - написала Ірина Монатік в публікації.

Більше уваги вона все ж приділила малюкам, показавши, як вони розважаються, поки тато працює зі сцени перед багатотисячною аудиторією. Діти досить артистичні і теж можуть здивувати.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дорофєєва і Монатік, фото: Instagram
Дорофєєва і Монатік, фото: Instagram

"Де Монатік, там скрізь енергія через край і немає байдужих! Навіть через екран передається його нереальна енергія. Сини все в тата", "Які у вас неймовірні хлопчики😂", "У тебе була супер компанія на концерті🥳", "Які ж чудові у вас дітки😍", "Класно танцюють малюки, як тато😍", "Обожнюю всю вашу сім'ю🥰", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, вогнедишники, акробати і навіть Монатік: Світлана Лобода у відвертому вбранні відгуляла 39-й день народження серед пісків Дубая

Як повідомляв "Знай.ua", Monatik відверто зізнався, кого шукатиме на "Співають всі": "Ну нарешті!"

Знай.ua писав, яскрава Lida Lee і допомога Наталії Могилевської: Монатік на "Співають всі" розповів про коханих жінок