Відома українська телеведуча Маша Єфросініна розповіла численним фанатам про участь у популярному гумористичному шоу "Ліга Сміху".
Про це зірка вирішила розповісти на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить 1.5 мільйона осіб.
Маша Єфросініна зазначила, що для багатьох "Ліга Сміху" це шоу в якому можна посміятися від душі, відволіктися від буденних турбот. Це шоу в де кожен знайде гумор, який йому проходить.

Фото зі сторінки Маші Єфросиніної
Фото зі сторінки Маші Єфросиніної

Так само було і для Маші Єфросиніної, коли вона натикалася на відеоролики в мережі, але коли вона сіла в суддівське крісло все кардинально змінилося.

"Але коли ти сідаєш в суддівське крісло, цей проект розкриває в тобі подробиці твоєї людської суті: ти судиш своїх прямих суперників, тобі потрібно зберігати об'єктивність до якості їх гумору і, розуміючи, що доля тієї чи іншої команди частково в твоїх руках, вміти визнавати тих, хто краще тебе!",- розповіла Маша Єфросиніна.

Фото зі сторінки Маші Єфросиніної
Фото зі сторінки Маші Єфросиніної

У цьому сезоні Маша Єфросиніна потрапила у фінал "Ліги сміху" з командою "Моя провінція". Телеведуча зазначила, що для неї і команди це велика перемога.

"Ми з "Моя Провінція" у фіналі - це великий прорив і для хлопців і для мене, як новачка! Але ще більше я вдячна лізі за можливість перевірити себе на ті якості, які я хотіла б зберігати екологічними..",- підсумувала вона.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадавши, Маша Єфросиніна похвалилася двома красунчиками: Оля Полякова обзавидується

Раніше Знай писав, що Маша Єфросиніна в червоному порушила чоловіків і "закохалася" в саму себе