Популярна українська співачка Оля Полякова, зірка численних розважальних шоу і активний "просувач" своєї 16-річної доньки Маші в шоу-бізнес, продовжує контролювати ситуацію. Відомо, що Оля Полякова разом з чоловіком Вадимом і двома доньками відпочивала на Мальдівах.

Співачка встигла поділитися пікантними кадрами з відпустки, на яких показала ідеальну фігуру. А пізніше навіть показала знімок доньки Маші з татом. Однак Маша встигла здійснити свій план - зняти струм разом з татом.

Про це стало відомо завдяки новому ролику Маші Полякової в мережі TikTok.

Публікація Маші Полякової, скріншот: TikTok
Публікація Маші Полякової, скріншот: TikTok

"Муд мій батя...", - коротко написала Маша на самому відео, а на тлі можна почути жартівливу "пастку", спеціально для TikTok. Суть в тому, що голос за кадром запитує, як би людина просила про допомогу, якби у неї були відсутні різні органи сприйняття. Наприкінці Маша написала, що тато так і не зрозумів жарт.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Однак Вадим Буряковський все таки чесно підігравав Марії. І на тому спасибі, це перша поява бізнесмена в публічному полі за останні роки.

Це ще не все. Оля Полякова теж показала в Instagram-stories свого чоловіка, і в той час, коли вони переїжджали на інший острів. В цей час 16-річна Маша заснула на плечах батька.

Stories Олі Полякової, скріншот: Instagram
Stories Олі Полякової, скріншот: Instagram

"Ми переїжджаємо на інший острів. 1,5 години на човні, і ми в іншому світі опинимося. А поки Маруся спить на татові, як маленька. Мило", - написала на знімку Оля.

Раніше повідомляли, відомого коміка заарештували за домашнє насильство: вдарив коханого сковорідкою по обличчю.

Як повідомляв Знай.uа, Шиффер вперше показала, як виглядає її юна донька: "Міні Клаудія".

Знай.uа писав, Катерина Кухар зважилася зробити це втрьох: "Дуже передбачувано".