12 листопада відома грузинська співачка Тамара Гвердцителі втратила батька. Про сумну новину вона повідомила у своєму instagram.

Подробиць, за якими пішов з життя Михайло Павлович Гвердителі вона не розповіла, але відзначила, що це велике горе для неї.

"Вчора не стало Тата. Царство Небесне... Велике горе...", - написала співачка.

Колеги співачки підтримали її в цю важку хвилину, співчуття у коментарях висловили Стас Михайлов, Йосип Пригожин, співачка Согдіана та багато інших.

"У тебе таке відкрите серце і душа навстіж, кріпись, Тамріко, прийми щирі співчуття", — написав їй Олександр Буйнов.

Нагадаємо, що Тамара Гвердцителі народилася в Тбілісі, у сім’ї кібернетика та вчительки російської мови та літератури. Співати дівчинка навчилася, за твердженнями її рідних, раніше ніж почала розмовляти. 1971 році стала солісткою дитячого ансамблю під керівництво Рафаела Казаряна. Після школи співачка навчалася в Тбіліській консерваторії, пройшовши довгий музичний шлях у 1991 році вона стала народною артисткою Грузії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Допис, instagram.com/gverdtsiteli_official
Допис, instagram.com/gverdtsiteli_official

Знай.ua нагадує: Тіна Кароль розкрила все про їх стосунки з Даном Баланом: "Доведеться..."

Як раніше повідомляв Знай.ua: Донька Полякової Маша забрала маму і тата з Мальдів, змусивши кривлятися у камеру: "Муд мій батя..."

Також Знай.ua писав: Настя Каменських зізналася, що остаточно заплуталася, тут навіть Потап не допоможе: "Стільки таємниць"