З міста Суми "приїхали" дуже дивні новини. Поліцейські буквально грали в хованки з не дуже тверезим водієм міської маршрутки. Справа в тому, що цей водій вирішив сховатися від копів, прикинувшись сплячим пасажиром.

Відео погоні за маршруткою і спілкування з водієм опублікувала в мережі Facebook патрульна поліція Сумської області.

До поліції зателефонував очевидець, який розповів, що дуже п'яний чоловік за кермом пасажирського автобуса збирається від'їжджати від зупинки. Патрульні наздогнали маршрутку, однак водій не зупинився на жоден сигнал правоохоронців, а лише додав газу.

"Через кілька десятків метрів він зупинився. Але за кермом його вже не було. Виявили його патрульні в салоні. Він тихенько лежав між сидіннями, немов нічого і не було", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Історія з маршрутником у Сумах, скріншот: Facebook
Історія з маршрутником у Сумах, скріншот: Facebook

На питання поліцейського, чому водій тікав від нього, чоловік поцікавився, що у поліцейського сталося, а на питання, чому він ховається на підлозі, відповів, що він "тут спить".

"Не зупиняєтеся чому на вимогу поліції? Проблискові маячки синього і червоного кольору, звукова сирена була... Чому ви не зупиняєтеся?"- запитав правоохоронець.

"Що блимає? Ну у нас і сонце блимає, і все блимає, і що тепер?", - відповів чоловік.

61-річний водій у розмові з патрульним визнав, що п'яний, але проходити огляд на місці або в лікарні відмовився. На нього склали відразу два протоколи: за відмову зупинитися і за відмову проходити тест на алкоголь, а також відсторонили від водіння.

Раніше повідомляли, Київ відмовився від ще 4-х перевізників: на кілька десятків "іржавих корит" стало менше.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві побили композитора Миколу Журавльова, який працював із Зарицькою з KAZKA і Бузовою.

Знай.uа писав, скорочений графік і період карантину: українцям пояснили, як розраховують пенсії працівникам на шкідливому виробництві.